За нас
Golden nuts е компанија со 28 години искуство (1993 година) создадена од алијансаta на 3 моќни компании: Zagros Company, Arian Company и Golden Nuts. Компанијата е со седиште во главниот град на Северна Македонија – Скопје, со главна дејност увоз-извоз на апетисани и зрнести плодови .

Целта на компанијата  е квалитетот и цените на производите што се нудат според светските берзи на: Балканот ( Северна Македонија, Албанија, Србија Бугарија, Косово, Босна и Херцеговина и Црна Гора), Источна Азија (Кина и Индија), Југоисточна Азија (Виетнам, Малезија и Тајланд), Југозападна Азија (Турција, Иран и Грузија ), Источна Европа (Украина, Молдавија и Романија), Централна Европа (Германија и Холандија), Јужна Америка (Аргентина, Бразил и Чиле ) и Северна Америка (Канада и Америка).

Сервис

Нашата компанија, со цел поуспешно да ги задоволи барањата на своите клиенти, располага со сопствен, модерен возен парк кој ги задоволува највисоките критериуми за транспорт и достава на производите.

Квалитет

Еден од најважните приоритети на Golden Nuts е високиот квалитет на производите. Целокупниот производен процес се одвива според светски стандарди со што се обезбедува константност во висината на квалитетот.

Долгогодишната соработка со многубројни странски и домашни компании, како и посtојаното зголемување на побарувачката на нашите производи се доказ за нашиот квалитет.