ЛОКАЦИЈА

ГОЛДЕН НУТС ДООЕЛ СКОПЈЕ

ул. Индустриска 7a
1000 Скопје
Македонија

Е-маил:  info@goldennuts.com.mk
Е-маил:  goldennutsmk@yahoo.com

Телефон:  +389 2 2581 101
Телефон:  +389 2 2581 102
Телефон:  +389 2 2581 103

WhatsApp
  +389 75 26 00 36

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Побарајте бесплатен повик и дознајте како можеме да Ви помогнеме.

ИСПРАТЕТЕ ПОРАКА

  КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

  ул. Индустриска 7a,
  1000 Скопје
  Македонија

  +389 2 2581 101
  +389 2 2581 102
  +389 2 2581 103

  info@goldennuts.com.mk
  goldennutsmk@yahoo.com